Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

 

Hi Beauty!

Allereerst gefeliciteerd met je verloving! Dit zijn zulke spannende tijden en ik ben zo dankbaar dat je je weg naar mij hebt gevonden. Ik weet uit eerste hand hoe stressvol het plannen van een bruiloft kan zijn, er gaat zoveel tijd en energie in zitten. Wat me hielp, waren verkopers die ik vertrouwde en die mijn visie voor mijn grote dag ondersteunden. Ik zou je graag helpen om je er op je best uit te laten zien en je op je best te voelen terwijl je naar het altaar loopt. Of je een lichte- en subtiel make-up wilt of een gedurfde rode lip en Hollywood-glamour wave krullen. Het betekent zo veel voor mij om een deel te zijn van zo'n speciale dag, en ik kijk er naar uit van je te horen!

Als bruidsstyliste bij Hairstudio Enya verzorg ik al 14 jaar met veel passie de make-up en het bruidskapsel van vele bruiden. 

 Mijn sterke punten: het goed luisteren naar de wensen van de klant en dat te vertalen naar hoe jij er als bruid uit wilt zien. Je zult jezelf blijven herkennen na mijn make-up en dat vind ik belangrijk. Een ander sterk punt is mijn creativiteit, zowel met make-up als met een bruidskapsel. Ieder bruidskapsel wordt een soort kunstwerkje. Met make-up zorg ik ervoor dat alle kleuren bij je passen en op elkaar afgestemd zijn. Je haar en make-up zullen de hele dag mooi blijven omdat ik daarvoor de  technieken en tools in huis heb. Ook ben ik in staat om een toekomstige bruid in het voortraject en op de grote dag te begeleiden en haar onrust wegnemen. Dit komt omdat ik zelf heel zen ben en dat vinden de meeste bruiden heel fijn! Als bruid hoef jij alleen maar te stralen!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren