Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

Bruidshairstyling

Als bruidshairstylist heb ik veel bruidskapsels mogen verzorgen. Ook van de moeder van de bruid, oma, zussen, vriendinnen, tantes, en bruidsmeisjes niet te vergeten. Ik heb het allemaal mogen doen in een heerlijk, ontspannen sfeer. Soms met champagne erbij, dansen ... en dan moet het feest nog beginnen! Als stylingproducten gebruik ik het gerenommeerde merk Keune om het haar voor te bereiden (preppen) en te stylen.  Je kapsel blijft dan de hele dag mooi. Ik gebruik ook vullingen voor de opsteekkapsels. Is je haar te kort of dun en wil je langer en dikker haar voor bijvoorbeeld een mermaid kapsel? Je kunt dan de extensions bij mij voor je bruiloft huren of ze desgewenst kopen. Er zijn diverse mogelijkheden en prijsklassen. Het is een extra service die ik jou graag aanbied.

Als gediplomeerd kapster maak ik gebruik van mijn kennis om je haar zo goed mogelijk voor te bereiden op een bruidskapsel. Het moet er immers de gehele dag perfect uit blijven zien.  Opsteekkapsels heb ik leren maken  door diverse bruidshairstyling workshops te volgen bij o.a. Yeliz Kaya, Elstile, Baron Academy en de Rotterdamse Beautyschool.   

Mijn eigen zoektocht naar een goede bruidshaarstyliste heeft mij pas na de derde afspraak gebracht wat ik zocht. Zij kon het kapsel dat ik in mijn hoofd had uitvoeren. Wat was ik blij dat ik de juiste persoon gevonden had! Zo help ik je ook heel graag met een prachtig kapsel dat aan je verwachtingen voldoet.

JA, IK WIL...BOEKEN

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren