Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

 

Reviews The Perfect Wedding

Gemiddelde beoordeling

10

·      Informatievoorziening:

.     Communicatie:

·         Behulpzaamheid:

·         Flexibiliteit:    

·         Begrip voor wensen:    

·         Prijs & kwaliteit:    

Kiren
     10 op 09 mei 

 Anita confidently took the responsibility to make me a very beautiful bride on my wedding day. She is very easy, warm and professional in her approach. She is passionate and has great knowledge about her work. From my hairdo and to my makeup, Anita gave honest views. I can't thank her enough for magically transforming into the bride I want to be.

JOUW REACTIE

hi Kiren, thank you so much for your review. It was an honour to be a part of your special day! It is so nice to get to know you and your family. You are so sweet and kind. Lot's of love!

Anoniem
     10 op 01 mei 

Lieve Anita, wat ben ik blij dat jij er op mijn trouwdag was. Wat een kalmerende werking heb jij. Ik kan je vertellen dat ik dat echt nodig had! Gelukkig konden we een rustig plekje vinden zodat jij ongestoord mijn haar en make-up kon doen. Mijn moeder en zusje heb jij erna ook zo mooi opgemaakt en last minute nog het haar van een bruidsmeisje. Ik kan Anita zeker aanbevelen!!!

JOUW REACTIE

Dank je wel voor je review! Ik vond het enorm leuk om een bijdrage te leveren aan je huwelijksdag! Ik heb genoten!

Anoniem
     9.7 

Ik had meteen een klik met Anita tijdens de proef. Ik heb mijn haar en make-up bij haar laten doen. Op mijn trouwdag zal alles er zelfs nog mooier uit. Mijn make-up bleef tot aan het einde van de dag perfect! Ook mijn haar bleef zo mooi, tot zelfs na mijn feest. Dank je wel Anita!

JOUW REACTIE

Wat een mooie review. Fijn dat je haar en make-up zo mooi bleef zitten. Ik vond het geweldig om een bijdrage te leveren aan jouw trouwdag.

Anoniem
     10 op 12 oktober

 Anita heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd, goed gekeken naar wat bij mij past en wat zo lang mogelijk mooi zou blijven zitten. Ze was heel flexibel, wat heel fijn is in de stressvolle wedding periode! We hebben zojuist de foto's ontvangen en ik ben nog steeds zó blij met wat Anita heeft gedaan! Super.

JOUW REACTIE

Dank je wel! Wat een fijne review en wat fijn dat je zo open stond voor mijn advies :-)... Veel geluk samen!

Tara
     10 op 05 juni 

 Heb Anita via via mogen leren kennen. Ik was super blij dat ze nog plek voor mij had, aangezien ik al heel snel ging trouwen.
Hartstikke bedankt voor mijn prachtige haar en make up die dag. Het zat de hele avond geweldig. 
Tara

JOUW REACTIE

Hoi Tara, dank voor je review! Ik ben erg blij dat je je haar en make-up prachtig vond! Hier kan ik nog van nagenieten :-). Liefs,

Anja Voogt
     10 op 16 mei 

Ik ben meer als 2 jaar geleden bij Make-up artist en Hairstylist Enya gekomen.
Ik kwam er terecht door rond te surfen op het internet. Ik had mijn vraag gesteld via de site en kreeg 1 dag later al antwoord. Anita is heel professioneel. Ze laat verschillende mogenlijkheden zien en kiest dan samen met je wat de mooiste kleuren zijn en ook hoe je bruidskapsel het mooiste bij je staat.
Ook is ze erg flexibel. Op de dag zelf heeft ze ook nog het haar van mijn zusje gedaan. Ik had haar 2 dagen eerder een bericht gestuurd of ze het wou doen, en dat was geen probleem. 
Ik raad haar zeker aan bij aanstaande bruiden.

JOUW REACTIE

Dank voor je review Anja. Wat zag je er mooi uit! Als je al gestrest was op je trouwdag, heb ik er niks van gemerkt :-). Zowel de proefdag als de grote dag zelf verliep alles soepeltjes. Fijn!

tsoka Broersen
     10 

De professionele make up artist Anita- is fantastisch!
Ik raad haar iedereen aan als je zorgvuldig en top geholpen wilt worden!

Samantha
     10 

 Proef make-up gehad wat helemaal naar wens was.
Op de bruiloft zelf zag het er ook weer naar wens uit.
Ik draag nooit make-up dus het moest subtiel zijn, hier werd super gehoor aan gegeven. Erg tevreden en goed werk!

JOUW REACTIE

Dank je wel Samantha! De proefdag was al gezellig maar op je trouwdag... wat was je relaxt. Gezellig op de hotelkamer met je ouders en fotograaf...Het was een prachtig, zonnige dag om niet te vergeten! Je trouwfoto's zijn waanzinnig mooi ook! Dank voor alle foto's!!

Isabella
     10 op 06 februari 

Lieve Anita, dank je wel voor het luisteren naar al mijn wensen. Je hebt het helemaal uitgevoerd zoals ik het wilde en mijn haar en make-up zat de hele dag perfect. Ik had geen touch-up nodig! Ik zou je zeker aanbevelen. Dank voor alles, je was top!!

JOUW REACTIE

Lieve Isabella, wat was het leuk om samen met jou naar al je wensen te kijken en die proberen te vervullen. Fijn dat het was zoals je dat in gedachte had en mooi dat je geen touch-up nodig had :-)

Lindsey Enajat
     10 op 05 februari 

Voor mijn bruiloft wilde ik graag dat mijn haar en make up gedaan werden. Aangezien alles al zo duur was voor de bruiloft hoopte ik hierop wel een beetje te kunnen bespraken. Maar ik wilde er natuurlijk wel mooi uitzien en had daarvan een bepaald beeld in mijn hoofd. Dat is helemaal goed gekomen met dank aan Anita (eigenaresse van Enya). Het contact verliep snel en prettig. Ik kreeg proef make up en een proef kapsel.Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Ook kwam Anita in de avond weer terug naar de locatie voor een “touch up”. Ik zou Enya zeker aanbevelen, je gaat er geen spijt van krijgen! 
Bedankt Anita! Het was al een prachtige dag maar jij hebt ons nog mooier gemaakt :)

JOUW REACTIE

Lieve Lindsey, dank je wel dat ik deel mocht uitmaken van jullie prachtige dag op een prachtige locatie ! Ik heb genoten van jouw spontaniteit! 

Ik zou het heel erg op prijs stellen als je ook een leuke review wilt schrijven. Dat kan via deze links:

Schrijf je review op Trouwen.nl

Schrijf een review op Toptrouwen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren