Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

Wil jij op je huwelijksdag ook mooie gelnagels?

Jij wilt toch ook mooie gelnagels op je huwelijksdag? Je trouwring zal om je vingers worden geschoven. De fotograaf die daarvan foto's maakt. Alle ogen zijn dan gericht op jouw handen. Dan wil je zeker geen brekende, schurende, splijtende nagels of nagellak die snel chipt . Dit gebeurt niet met gelnagels. Mooie, glanzend gelakte nagels zien er heel mooi en verzorgd uit. Dan zijn gelnagels een uitkomst. Zeker als je na de grote dag een paar weken op huwelijksreis gaat. Je hoeft dan niks meer aan je nagels te doen.

Complete plaatje van jou als bruid

Om het plaatje van de bruid compleet te maken kun je je nagels laten verzorgen met de CND Shellac nagellak. Als gecertificeerde CND Master Painter breng ik deze gelpolish aan die je nagels verstevigt en een mooie glans geeft. De CND Shellac blijft 14 tot 21 dagen mooi. Het mooie is dat de lak zo geformuleerd is dat er kanaaltjes in zitten die ervoor zorgen dat de eigen nagel kan ademen en niet verkleurt, dunner wordt of beschadigt. 

Wat houdt een behandeling in?

  • Je nagels worden hygiénisch gereinigd
  • De nagels worden gereinigd
  • Een mini-manicure : het veilen van de nagels,
  • Een dieptereiniging van de nagelplaat
  • De Shellac nagellak aanbrengen: met een speciaal ontwikkelde UV lamp voor het perfect uitharden van CND Shellac. Ik start met de basecoat, twee keer de colorcoat eindigend met de topcoat.  

De CND Shellac is door de Readers Choice Award meerdere keren uitgeroepen tot het beste gelpolish product ter wereld. U kunt kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. 

JA, IK WIL...CONTACT/BOEKEN

 
 

Yes, I DO, THE BRIDAL COLLECTION

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren