Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

 

Hairstudio

Welkom bij Studio Enya. Deze is gevestigd in de Rodenrijse Zoom te Berkel en Rodenrijs. Ik heb sinds 2004 veel kapperservaring opgedaan. Daarna heb ik ook mijn kappersdiploma behaald bij de Nederlandse kappersakademie. Sinds mei 2018 verricht ik, na een verbouwing, ook kapperswerkzaamheden in mijn eigen studio. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met diverse verfmethoden zoals uitgroei/kleuringen en balayage. Daarnaast knip ik creatieve kapsels van kort tot lang haar en bied ik de blow and go service aan. 

Ik pas soms droogknippen toe omdat ik dan de valling van je haar kan zien en daarop kan inspelen. Het knippen door mij gebeurt oldskool en met veel passie. Ik besteed veel zorg en aandacht aan je haar.  De technieken die ik gebruik variëren per klant, aangezien ieder haar anders is. Bij een haarkleuring zorg ik ervoor dat je haar zo min mogelijk beschadigd raakt en kans heeft om af te breken.

Momenteel werk ik met het Nederlandse merk Finnley's. Het merk is en blijft exclusief en is verkrijgbaar via professionals. Zowel de kleuring, care collection, de stylingproducten als de creative color masks zijn voor klanten in de salon verkrijgbaar. Ook maak ik graag gebruik van het merk Moroccanoil voor de styling.

Op zaterdag (op zondag mits duidelijk afgesproken) ben ik beschikbaar voor (proef)bruiden. 

Ik werk met één klant per afspraak. Dit geeft mij de kans jou één-op-één aandacht te geven, dus geniet van de tijd voor jezelf in een rustige ambiance met een kop koffie of thee en versnaperingen. Dit geeft je de gelegenheid om voor je werk of een speciale gelegenheid bij mij een afspraak in te plannen.

-Service en kwaliteit

-Gratis parkeren voor de deur

-geen wachttijden

-De bus en metro (Rodenrijs) zijn op loopafstand.

Er is zoveel te zeggen over het haar.... ik laat het jou graag ervaren in mijn studio.

Wil jij meer weten over hoe ik zorg voor de bescherming van je haar? Wil je informatie over hoe je je haar thuis beter kunt verzorgen? Geef mij dan even een belletje of kom langs voor een

Treatwell boekingsknop

 

 

OPENINGSTIJDEN 

MAANDAG: gesloten

DINSDAG: gesloten 

WOENSDAG: 10:00-18.00  

DONDERDAG: 10:00-19.00 

VRIJDAG: 11:00-19:00

ZATERDAG: 11:00-16:00 (AFSPRAKEN VOOR (PROEF)BRUIDEN)

ZONDAG: GESLOTEN

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren