Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

Reviews Treatwell

Adry
Persoonlijke behandeling en advies. Aanrader

15/07/2019 Medewerker: Anita


BEOORDELING BEHANDELING:
Vrouwen knippen

Vrouwen kleuren

Föhnen / Stylen


BEOORDELING SALON
Ambiance
Hygiëne
Team
Waarde

Adry
Goed advies door rustig te beoordelen wat het beste is. Persoonlijke behandeling. Gelijk afspraak gemaakt voor de volgende keer. Zeer tevreden.

16/05/2019 Medewerker: Anita

Shaula
Heel fijn en goed behandeld. Super vriendelijk en blij met mijn korte pittige coupe.

13/05/2019 Medewerker: Anita

 

Alicia

5 sterren!

04/05/2019 Medewerker: Anita

Joke van der Sande
Anita is een lieve gastvrouw, bij wie je graag terugkomt

27/04/2019

Kiren
Anita confidently took the responsibility to make me a very beautiful bride on my wedding day. She is very easy, warm and professional in her approach. She is passionate and has great knowledge about her work. From my hairdo and to my makeup, Anita gave honest views. I can't… Toon meer

24/04/2019 Medewerker: Anita

Paulette van den Berg

Kleinschalige en lekker rustige ambiance, zowel Anita als de werkplek. Zeer prettig om te zijn.

23/04/2019

Marja van Mullem
Werd zeer vriendelijk ontvangen,kleine maar verzorgde salon . Behandeling van haar en make-up zeer mooi. Een aanbeveling waard.

12/04/2019

Linda
Een ontzettend leuke en goede kapster! Ze luistert goed naar je wensen. Daarnaast heeft ze ook mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Daar was ik echt heel erg blij mee. Dus zeker een aanrader!

12/04/2019

Patricia
Een geweldige lieve styliste die mij een geweldige behandeling, hair and face heeft gegeven

09/04/2019

Els
Supersalon, geduldig en goed luisterend naar wensen. Aanrader !

08/04/2019

 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren