Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

 

Werkwijze

Graag maak ik kennis met jou en starten we met een consult. Hierbij bespreken we wat jouw wensen zijn en geef ik een advies over de behandeling die ik ga toepassen. Wil je rekening houden met tien minuten extra voor een consult? Graag geef ik je een gedegen advies en hoor ik graag jouw wensen!

Je haargeschiedenis is heel belangrijk om te weten voor mij. Het bepaalt of de wenskleur gehaald kan worden in één sessie.

  • Als je je haargeschiedenis aan mij doorgeeft kan ik met het bepalen van je kleuring en kleurproces rekening houden
  • Gebeurt dit niet dan kan de uitkomst van de kleur anders zijn dan gewenst.
  • Een pinterest plaatje waarbij er een enorme oplichting van het haar plaatsvindt met modekleuren? Dat zal in een aantal sessies (diverse afspraken) moeten plaatsvinden om de gezondheid van je haar te garanderen.

De gezondheid van je haar is leidend in de behandeling. Voor ieder haartype heb ik passende producten die u ook kunt aanschaffen voor thuisgebruik. De garantie bieden wij met gebruik van onze producten voor thuisgebruik.

BOEKING BRUIDSSTYLING

 

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren