Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

 

Zullen we kennismaken?

Ik ben Anita Hoes en ben gediplomeerd allround make-up artist en hairstyliste. Voordat ik dit creatieve leven startte, was mijn studierichting HBO personeelsmanagement. Ik heb toch gekozen voor het creatieve deel van mij en dat te ontwikkelen.

Tijdelijk wonend in Hoek, Zeeuws Vlaanderen, reageerde ik op een advertentie om in de kapsalon te komen werken van de beste kapper van Nederland en Belgie. Van de 75 kandidaten was ik een van de drie die uitgekozen werd. We begonnen op de vloer ... dat was mijn begin. Een paar jaar later heb ik naast mij kappersdiploma ook de visagie opleiding van Mieke Petiet gevolgd. Ik ben na mijn visagie opleiding meteen aan de slag gegaan als bruidsstyliste. De combinatie van bruidsstyling en het kappersvak werkt voor mij prima. 

Het creatieve in dit vak is mijn grootste drijfveer, zowel het knippen als het kleuren van het haar. Even kleuren dat doe je niet, er gaat het nodige denkwerk aan vooraf om tot gewenste kleurformule voor de klant te komen. Dat proces vind ik leuk. 

                                                                      ~~~~~~~~~~

Ik hou van spannende films- en tv-series kijken. Ik kijk nauwelijks tv maar in een vrij uurtje kijk ik graag een Netflix serie. Ik hou van een Hollandse pot maar ook van Indisch, Surinaams en Europees (pasta's) eten. Als ik naar een restaurant ga, bekijk ik eerst de nagerechten :-), waarbij ik meestal uitkom op crème brûlée. Slecht voor de lijn, I know! Ik zou graag meer willen reizen en wat meer leuke dingen doen met mijn dierbaren. 

Verder ben ik in huis de meest technische :-), hou ik van muziek luisteren, concerten bezoeken, uit eten gaan en op z'n tijd naar een theatervoorstelling.

Bruidsstyling doe ik al 14 jaar met superveel plezier. In 2012 ben ik een studio aan huis begonnen. De garage werd verbouwd tot een studio om ook kapperswerkwerkzaamheden aan te kunnen bieden. Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Af en toe ontvang ik daar nog mijn vaste klanten die uit de buurt van Berkel.

Dit jaar ben ik een nieuw avontuur begonnen.

Per 1 maart 2020 ben ik gestart in mijn nieuwe studio in het pand van The Gallery Salon Studios in Rotterdam centrum. Ik wilde een grotere locatie en wat dichter bij bruidsmodezaken werken. Zo kun je je proefkapsel- en make-up bij mij laten doen en dan je bruidsjurk passen. Je ziet als aanstaande bruid dan het totaalplaatje. In een mooi,warm en ruim ingerichte studio kan ik mijn klanten ontvangen...helaas gooide het coronavirus in maart roet in het eten maar gelukkig heb ik op 11 mei kunnen herstarten. 

Achter de schermen ben ik constant bezig met mijn vakgebied. Ik volg minstens 5 trainingen per jaar om up to date te blijven...en eerlijk gezegd vind ik dat ook erg leuk om te doen.

Ik hoop dat je het leuk hebt gevonden iets over mijzelf te lezen. Mogelijk herken je iets in mijn verhaal. Ik zou het ontzettend leuk vinden om jou te ontmoeten bij Studio Enya.

                                                                            ~~~~~~~~~~

 

 

 

Afspraak maken?

Als mijn werkwijze en voorbeelden jou aanspreken en je echt iets bijzonders wilt voor de meest memorabele dag van je leven, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Communiceer je liever in het Engels, dat is ook geen probleem.

Bijzondere wensen kun je met mij bespreken, daarna krijg je een bevestiging. Ben je al enthousiast geworden?

Hairstudio boekingen via onderstaande button

BOEK NU BIJ HAIRSTUDIO

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren