Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

            Personal care for a personal touch

 

Zullen we kennismaken?

Even een introductie: ik ben Anita Hoes en ben gediplomeerd allround make-up artist en hairstyliste. Ik heb mij gespecialiseerd als bruidsstyliste. 

Na verschillende Europees erkende make-up artist opleidingen te hebben gevolgd in Amsterdam (Mieke Petiet), de opleiding decoratieve hairstyling in Rotterdam succesvol te hebben afgerond, heb ik ook diverse masterclasses gevolgd om mij bij te scholen en veel expertise op te bouwen. Om er een paar op te noemen:

-de balayage specialist AlenMJ

-de Arabic bridal hairstyles

-de GHD en Balmain haartrainingen

-de masterclass Bollywood bridal make-up

-de tweedaagse masterclass wedding make-up en wedding hairstyle van Elstile

-de workshop hairupdo's bij Baron Academy.

-diverse knipworkshops en haarcolortrainingen

Na mijn visagie-opleiding ben ik meteen begonnen als bruidsstyliste. Dat is waar mijn hartje het meest blij van wordt. Je hebt een kleine bijdrage aan de mooiste dag van een bruid. Hoe mooi is dat!

Om het plaatje compleet te maken heb ik ook een certificaat schoonheidsverzorging en een kappersdiploma behaald. 

In 2012 heb ik mijn eigen studio geopend. Om ook mijn kapperswerk te kunnen doen ben ik in 2018 de studio gaan verbouwen. In de studio werk ik o.a. met de merken Vitality's, Finnleys en met Maria Nila. 

Mijn specialisatie is en blijft bruidsstyliste. Ik heb vanaf 2006 veel ervaring kunnen opdoen om jou als bruid er prachtig uit te kunnen laten zien. Ik vind het leuk om jou een beetje te leren kennen middels een kennismakingsgesprek. Daarna adviseer ik een aanstaande bruid een proefsessie bij mij in de studio. Ben je tevreden dan boeken we de huwelijksdatum definitief in. 

Mijn sterke punten zijn mijn creativiteit, zowel met make-up als met een bruidskapsel. Ieder bruidskapsel wordt een soort kunstwerkje. Make-up gebruik ik als tool om jou zodanig op te maken dat het niet opvalt maar dat ik  wel je sterke punten accentueer. Je blijft herkenbaar en naturel opgemaakt. 

Zelf had ik niet zo'n prettige ervaring met de proefvisagie voor mijn eigen bruiloft. Deze ervaring neem ik mee als ik een aanstaande bruid bij mij krijg. Voor mij is belangrijk om aan jouw wensen te voldoen.  Heb je een voorbeeld foto dan zal ik dat bij jou proberen te recreëren. 

Op kappersgebied vind ik ben ik mij meer aan het specialiseren in diverse kleurtechnieken. Ik word helemaal blij als de kleur mooi past bij mijn klanten.

                                                                                ~~~~~~~~~~

 

 

 

Afspraak maken?

Als mijn werkwijze en voorbeelden jou aanspreken en je echt iets bijzonders wilt voor de meest memorabele dag van je leven, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Communiceer je liever in het Engels, dat is ook geen probleem.

Bijzondere wensen kun je met mij bespreken, daarna krijg je een bevestiging. Ben je al enthousiast geworden? 

JA, IK WIL...GRAAG INFO

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren